www.academiaclar.ro

Academia CLAR este un ONG care ghidează clienții și trainerii în drumul către ei înșiși prin sesiuni individuale și de grup folosind metoda C.L.A.R.

Propunem instrumente și programe de educație psihologică care sprijină transformarea emoțiilor negative în resurse pentru viață conștientă, liberă, autentică, responsabilă.

Credem foarte mult că în România e loc de mai bine, de aceea punem umărul la schimbare și reinvestim 90% din profit în programe pentru elevi, profesori, părinți, consilieri școlari, pentru a dezvolta o cultură emoțională sănătoasă în România.

Misiunea Socială a Academiei CLAR

 

Asociația Academia C.L.A.R. crede în crearea unui sistem educațional în care școala oferă instrumente și suport emoțional indispensabil elevilor și studenților.
In 2021, am lansat programul #ȘCOLICONȘTIENTE al carui scop este introducerea în școală a unui instrument de conștientizare și gestionare a emoțiilor (Kit de educație emoțională CLAR). Credem că excluderea experiențelor emoționale din procesul de predare/învățare/evaluare poate dăuna grav sănătății mentale a copiilor noștri.
Profesori și directori din toată țara vor învăța, cu ajutorul unei metode de gestiune emoțională, cum să abordeze stresul, anxietatea, bullying-ului sau eșecurile școlare.