C.L.A.R INDIVIDUAL

Metoda C.L.A.R. este un ghid în drumul către tine însuți, care îmbină instrumente terapeutice cu exerciții practice. Astfel îți oferă contextul și metodele de conștientizare și gestionare a propriilor blocaje psihice, împreună cu o serie de recomandări adaptate personalității și nevoilor tale.

La finalul acestui program, îți formezi competențele cognitive și emoționale prin care te vei autosusține în obiectivele și provocările de zi cu zi.

Programul este o alternativă premium la programele de coaching și terapie, asigurând procese de  conștientizare profunde și instrumente psihoeducaționale. Instrumentele folosite sunt originale și conțin tehnici de optimizare pentru un comportament ce revine constant și ne afectează calitatea vieții.

ȘEDINȚE INDIVIDUALE

Programul C.L.A.R. îți oferă o metodă unică de rezolvare a conflictelor și blocajelor emoționale, cu impact și rezultate sustenabile pe termen lung, pe care o poți însuși în doar 10 săptămâni. Metoda îți va oferi autonomia emoțională și puterea de a gândi și de a acționa conform cu planurile tale de viață.

CARE SUNT BENEFICIILE OBȚINUTE?

  • Îți însușești o metodă psihoeducațională pe care o vei folosi în medierea conflictelor relaționale, în gestionarea eșecului și eliberarea stresului, în detensionarea blocajelor și în ridicarea nivelului de motivație și energie;
  • Obții claritate mentală și o capacitate sporită de a conștientiza gândurile și emoțiile care te împiedică să îți atingi obiectivele;
  • Înveți tehnici și instrumente practice de gestionare a proceselor psihice autosabotorii, cum ar fi dezamăgirile, stările de neputință și iluziile pe care mintea le produce inconștient.